Vastgesteld bestemmingsplan Opmeerderweg 3, Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Opmeerderweg 3 ongewijzigd heeft vastgesteld ten opzichte van het ontwerpplan.

 

 

Plangebied en inhoud

Het plangebied betreft Opmeerderweg 3, Opmeer

 

Ter inzage ligging

Het schriftelijke bestemmingsplan, raadsbesluit en raadsvoorstel liggen met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van vrijdag 12 november tot en met donderdag 23 december op werkdagen ter inzage van 09:00 tot 17:00 uur en op donderdagavond van 18:00 tot 20:00 uur bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0432.WPOpmeerderweg3-VG01.

Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

 

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan met ingang van bovengenoemde termijn gedurende zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld door:

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend, en;

  • 2.

    belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

     

Een beroepschrift kunt u sturen naar: de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wanneer sprake is van een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend tevens een schriftelijk verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven