Verleende woningvormingsvergunning: wijzigen van een kamerverhuurpand met 9 onzelfstandig 1 zelfstandig naar 8 zelfstandige appartementen (verzenddatum: 04-11-2021, dossiernummer: 202102493)

Deze verleende omgevingsvergunning ligt vanaf de dag na de genoemde verzenddatum gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling VTH, Loket Bouwen en Wonen. Harm Buiterplein 1, geopend op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur uitsluitend op afspraak.

Een afspraak kunt u maken via https://afspraken.groningen.nl/date-and-time of telefoonnummer 14 050.

Houdt u onze berichtgeving en de website in de gaten voor eventuele veranderingen: https://gemeente.groningen.nl/bezoekadressen-en-openingstijden 

Rechtsbescherming

Tegen dit besluit kan door belanghebbenden binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 30026, 9700 RM Groningen. Dit is kosteloos.

Een bezwaarschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast het indienen van bezwaar ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Groningen, 11 november 2021

Burgemeester en wethouders

Naar boven