Loterijvergunning art. 3 van de Wet op de kansspelen (2021-057582) V.V. NEO’25

De burgemeester en het college van Waalwijk hebben een Loterijvergunning verleend voor het verkopen van loten voor de jeugdafdeling van Voetbalvereniging NEO’25, gelegen aan de Gaard 3 in Waalwijk. De prijsbepaling is op 11 februari 2022. Deze vergunning is bij ons geregistreerd onder nummer 2021-057582. Dit besluit is bekendgemaakt op 8 november 2021.

Waarom publiceren de burgemeester en het college dit bericht?

De loterijvergunning wordt bij de burgemeester en het college van Waalwijk aangevraagd om een loterij te mogen organiseren. Met dit bericht laat de burgemeester en het college van Waalwijk u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

 

Procedure 3 is van toepassing.

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kunnen belanghebbenden daartegen binnen zes weken na de dag van bekendmaking een bezwaarschrift indienen. Indien bekendmaking aan een belanghebbende eerder dan deze publicatie heeft plaatsgevonden, is dat het moment waarop de termijn van zes weken in gaat. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar. Het bezwaar kunt u richten aan de beslissende instantie en indienen bij (tenzij anders in de publicatie staat vermeld) de commissie Bezwaarschriften, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Zeeland-West Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Meer leest u op www.waalwijk.nl/bezwaar

 

 

Naar boven