Ontwerpbestemmingsplan ‘M.A. Reinaldaweg 73 Linschoten’

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan met ingang van 17 november 2021 ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘M.A. Reinaldaweg 73 Linschoten’ voorziet in een planologische regeling voor het perceel om de bestemming van “Agrarisch” om te zetten naar “Wonen” en “Agrarisch met waarden – openheid” om zo de aanwezige landschappelijke waarden te versterken. De planologische procedure zorgt dat de voormalige bedrijfswoning een burgerwoning wordt. Voorts zal de sloop van alle losse bijgebouwen plaatsvinden en 1 bijgebouw teruggebouwd worden.

Reacties  Met ingang van 17 november 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 29 december 2021) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Kasteelplein 5 te Montfoort (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0335.BPMAReinaldaweg73-ON01).

Tijdens deze termijn kan iedereen een zienswijze indienen ten aanzien van dit plan. Deze schriftelijke reacties (geen e-mail) worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG in Montfoort, onder vermelding van ‘Reactie ontwerpbestemmingsplan ‘M.A. Reinaldaweg 73’. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer M. van Oostveen van de gemeente Montfoort via 0348- 476 400.

Vervolg Na afloop van de termijn zullen de reacties samengevat en gezamenlijk beantwoord worden in een nota beantwoording zienswijzen. Deze zal, na bestuurlijke instemming toegezonden worden aan de indieners.

Montfoort 16 november 2021

College van burgemeester en wethouders gemeente Montfoort

Naar boven