Ontwikkeling en exploitatie Tramstraat achter 52a – 58, te Schoonoord

 

Zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomsten over grondexploitatie zoals bedoeld in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening

 

Partijen:

De gemeente Coevorden en mevrouw D.A. Lokers

 

Datum overeenkomst:

20 oktober 2021

 

Locatie:

Het perceel kadastraal bekend als gemeente Sleen, sectie A, nummer (s) 5099 en 5912.

 

Projectinhoud:

De ontwikkeling betreft de realisatie van een centrum voor bewustwording met daarbij één beheerderswoning (voor de eigenaar van het centrum). De bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de dag- en avondperiode waarbij het niet toegestaan is om overnachtingsmogelijkheden aan te bieden.

 

Doel van de overeenkomst:

Het doel van de overeenkomst is te komen tot ontwikkeling van het exploitatiegebied en het maken van afspraken over de ontwikkeling van de betreffende exploitatie en de planning en fasering waarbinnen de ontwikkeling dient plaats te vinden.

 

Hoofdlijnen overeenkomsten:

De exploitant krijgt de mogelijkheid om geheel voor eigen rekening en risico de ontwikkeling en de realisatie van de exploitatie ter hand te nemen conform de overeengekomen voorwaarden.

 

De gemeente heeft de inspanningsverplichting deze ontwikkeling planologisch mogelijk te maken door het in procedure brengen en vaststellen van een bestemmingsplan waarbinnen de exploitatie past.

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

 

Zaak 58859-2021

 

Naar boven