Gemeente Rhenen - Ontwerp besluit Hogere waarden ex artikel 110a Wet geluidhinder, Spoorlaan 3

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het volgende besluit te nemen:

• Spoorlaan 3, Rhenen. Het betreft het vaststellen van hogere waarden ex artikel 110a Wet geluidhinder voor het veranderen van de plaats van de woning. De ontwerpbeschikking betreft een ontheffing van de voorkeurswaarde die genoemd is in de Wet geluidhinder.

Zaaknummer: 795551.

Ter inzage

Het besluit Hogere waarden en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken die horen bij de omgevingsvergunning.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van het ter inzage leggen kan iedereen schriftelijk zijn of haar zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders.

Een zienswijze met motivatie dient u het liefst digitaal in via www.rhenen.nl. Hiervoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Schriftelijke zienswijzen kunnen naar postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van "Zienswijzen team Vergunningen en Handhaving” worden gestuurd.

Een zienswijze moet u ondertekenen en moet bevatten:

• Uw naam en adres;

• De datum waarop u de zienswijze geschreven hebt;

• Een omschrijving van de ontwerpbeschikking waartegen de zienswijze wordt ingediend en de argumenten tegen de ontwerpbeschikking;

• Een zaaknummer van het besluit;

• Een korte omschrijving van de zienswijze.

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt op afspraak een hoorzitting met Loes van Enckevort, coördinator omgevingsvergunningen, georganiseerd. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het telefoonnummer 0317 681 681. Een e-mail sturen kan ook: loes.van.enckevort@rhenen.nl.

Let u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingediend tegen de ontwerpbeschikking en diegene belanghebbende is.

Naar boven