Ontwerpbestemmingsplan 'Verdeelstation Veldweg te Best'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 10 november 2021 tot en met 21 december 2021 het ontwerpbestemmingsplan 'Verdeelstation Veldweg te Best' ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan 'Verdeelstation Veldweg te Best'

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld voor de realisatie van een nieuw verdeelstation om de wijk Aarlesche Erven te kunnen voorzien van stroom. De ontwikkeling vindt plaats op het perceel, kadastraal bekend gemeente Best, Sectie E, nummer 514 gelegen aan de Veldweg.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Verdeelstation Veldweg te Best' gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl.

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.bpverdeelstation-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens de openingstijden tevens worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Zienswijze indienen

Gedurende bovengenoemde periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op drie manieren kenbaar gemaakt worden. Een digitale zienswijze kunt u indienen via het formulier 'indienen zienswijze' op de website www.gemeentebest.nl. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met W. Ansems via telefoonnummer 14 0499.

Best, 9 november 2011

Naar boven