Wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan Jistrum, Rounhof 3 (wijziging deel bedrijfsbestemming in een woonbestemming)

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat zij het wijzigingsplan Jistrum, Rounhof 3 (wijziging deel bedrijfsbestemming in een woonbestemming) ongewijzigd hebben vastgesteld.

Stukken ter inzage

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 4 november voor een periode van 6 weken ter inzage bij de Balie Bouwen en Wenjen (baliebw@t-diel.nl of telefonisch via 140511) en digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl met code NL.IMRO.0737.15BPIIIWP02.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep indienen. Het beroep heeft geen schorsende werking. Belanghebbenden kunnen, gelijktijdig met een ingediend beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

In werking treding

Het besluit tot vaststelling treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven