Omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) verleend voor het bouwen van 9 appartementen op Dorpsstraat 11 t/m 17 in Nieuwkoop

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) hebben verleend met toepassing van:

 

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

 

het bouwen van 9 appartementen op de adressen Dorpsstraat 11, 11A, 11B, 11C, 13, 13A, 13B, 15 en 17 in Nieuwkoop (registratienummer W-2020-0450). De aanvraag is in strijd met het bestemmingsplan ’Reparatieplan Kern Nieuwkoop 2015’ omdat er meer woningen komen dan het bestemmingsplan toe laat, de maximale hoogtematen worden overschreden met 10% en de herbouw voor minder dan 80% op de oorspronkelijke bouwlocatie is gelegen.

 

Ter inzage

De op het plan betrekking hebbende stukken zijn digitaal raadpleegbaar via de website overheid.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Rechtsmiddelen

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u, als belanghebbende, op grond van artikel 6:8, lid 4, van de Algemene wet bestuursrecht (hierna: Awb) binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd: 3 november 2021 (overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, sub a, van de Awb) een gemotiveerd beroepsschrift indienen. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd.

 

Het beroepschrift moet ondertekend worden en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep gericht is en de gronden van het beroep bevatten.

 

Op grond van artikel 8.81 van de Awb kan een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG) verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dit vereist. Voor een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

 

11 t/m 17, 2421 AV

 

Naar boven