VASTSTELLING Wijzigingsplan ‘Slimweg 42’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec hebben het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’ gewijzigd. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid, sub a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

De eigenaar van een teeltbedrijf aan de Slimweg 42, 1614 MG te Lutjebroek, wil zijn bedrijfsruimten hal 3 en hal 4 uitbreiden. Het plan is om het bouwvlak zodanig te wijzigen in vorm en afmeting dat de verzochte uitbreiding van hal 3 en 4 kan worden gerealiseerd. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Gevoerde procedure 

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening heeft het ontwerp wijzigingsplan van 29 oktober 2020 tot en met 9 december 2020 ter inzage gelegen. Tijdens die periode is één zienswijzen ingediend. De beoordeling hiervan gaf geen aanleiding om het concept-wijzigingsplan te wijzigen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage met ingang van 28 oktober tot en met 8 december 2021. U kunt het plan met bijbehorende stukken op twee manieren bekijken:

1. U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPSlimweg42-VG01.

2. U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-510111.

Beroepstermijn en inwerkingtreding

Een dag na de publicatie van deze kennisgeving start de beroepstermijn van 6 weken, ingaande 28 oktober tot en met 8 december 2021. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn kan door belanghebbenden schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Vermeld in het beroepschrift in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en de gronden van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor het instellen van beroep bent u griffierecht verschuldigd. Het indienen van een beroepschrift kan ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) benodigd.

Het verzoek om een voorlopige voorziening kunt u indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U dient dan wel beroep te hebben ingesteld.

Naar boven