Ontwerp omgevingsvergunning oprichten nieuw bedrijfsgebouw oprichten nieuw bedrijfsgebouw

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat een ontwerpbesluit omgevingsvergunningen een verklaring van geen bezwaar ex artikel 11 Besluit burgerluchthavens, alsmede de bijbehorende stukken, ter inzage liggen voor het oprichten van een bedrijfsgebouw op het perceel Geuzendijk ong. in Budel,kadastraal bekend Gemeente Budel, Sectie L, nummer 1277.

De gemeente heeft op 22 oktober 2021 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning met zaaknummer OV 19102.

De aanvraag en de ontwerpbeschikking, alsmede de bijbehorende stukken, liggen op grond van de Awb met ingang vanaf 26 oktober 2021 gedurende 6 weken ter inzage.

De stukken liggen analoog ter inzage bij de balie van het gemeentehuis van Cranendonck, Capucijnerplein 1 te Budel. Voor uw en onze veiligheid volgen wij de RIVM-richtlijnen rondom Corona. Daardoor hebben we een aangepaste dienstverlening met beperkte openingstijden en geen vrije inloop. U kunt een afspraak maken via 14-0495.

Tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kan eenieder, gedurende bovengenoemde termijn, zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van B&W van de gemeente Cranendonck, Postbus 2090, 6020 AB te BUDEL. Een mondelinge zienswijze kunt u – op afspraak - indienen bij de balie van het gemeentehuis in Budel.

Tegen de verklaring van geen bezwaar ex artikel 11 Besluit burgerluchthavens kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

Bij een beschikking die met de uitgebreide voorbereidingsprocedure tot stand is gekomen, kunnen belanghebbenden te zijner tijd beroep instellen bij de Rechtbank en vervolgens hoger beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven