Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning 't Rond 11 te Beetsterzwaag

De gemeente heeft op 21 oktober 2021een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OV-2021-3588 voor een omgevingsvergunning op de locatie 't Rond 11 te Beetsterzwaag. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft:

brandveilig gebruik verbouw bestaande locatie De Omzwaai

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage in het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 24 oktober 2021.

Procedure

Tijdens deze inzagetermijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven op het ontwerpbesluit. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen aan de Gemeente Opsterland, College van burgemeester en wethouders via Postbus 10.000, 9244 ZP Beetsterzwaag. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken door te bellen met0512 386 222.

Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit informeren wij u over de vervolgprocedure.Tegen het besluit kan beroep worden ingediend. De rechtbank behandelt een beroepschrift meestal alleen als de indiener van het beroep ook een zienswijze indiende tegen het ontwerpbesluit.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via gemeente@opsterland.nl of telefoonnummer 0512 386 222.

 

Naar boven