Definitief besluit omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het starten van een sportschool, Rietschans 72A te Leiderdorp

Het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Leiderdorp maakt bekend dat het heeft besloten op de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning (art. 2.1. en 2.2. Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Locatie: Rietschans 72A, 2352BB, Leiderdorp A 7981

Zaaknummer: LDPZ2021-000278

Toelichting:

Datum verzending besluit: 21-10-2021

Procedure: Regulier

Besluit:

 

Ruimtelijke plannen *link invoegen*

Stukken inzien

Wilt u deze aanvraag met de stukken die daarbij horen inzien? Dat kan als volgt:

Kijk op deze webpagina in de linker kolom of er bijlagen staan die u wilt inzien. E-mail naar bouwen@leiderdorp.nl de volgende gegevens:

• het zaaknummer van deze aanvraag,

• uw naam, adres en telefoonnummer,

• en welke informatie u wilt inzien.

Wij e-mailen u dan de juiste stukken.

Of kom naar het Gemeentehuis en maak hiervoor een balie-afspraak via info@leiderdorp.nl

 

Rechtsbescherming

Bent u het niet eens met ons besluit? Dan kunt u beroep instellen. Dat doet u schriftelijk of digitaal binnen zes weken na de verzenddatum van deze brief. U stuurt uw beroepschrift naar: de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag of bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.

Als u beroep heeft ingesteld kan, in spoedeisende gevallen, ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan. De voorzieningenrechter kan bepalen dat dit besluit niet van kracht wordt in afwachting van de behandeling van het bezwaarschrift. U stuurt uw verzoek om voorlopige voorziening naar: de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven