Voornemen weigeren omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) / besluit op de vormvrij m.e.r.-beoordeling, Aalsumerweg 30 te Oldehove

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier maakt bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te weigeren op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo):

Voor: De oprichting van een geitenhouderij. De vergunning heeft betrekking op de volgende in de genoemde activiteiten:

· vormvrije m.e.r.-beoordeling;

· omgevingsvergunning beperkte milieutoets (OBM) voor de aspecten:

o m.e.r.-beoordeling;

o fijn stof;

o natuur.

 

Locatie: Aalsumerweg 30, 9883 TA Oldehove

De omgevingsvergunning wordt geweigerd, omdat niet uitgesloten kan worden dat er door de activiteiten belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu ontstaan.

Inzage

Dit betekent dat wij een ontwerpbesluit ter inzage moeten leggen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf dag na publicatie tot en met 6 weken later ter inzage bij de gemeente Westerkwartier, locatie Zuidhorn.

Zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze geven over dit ontwerpbesluit en bijbehorende stukken, inclusief de vormvrije m.e.r.-beoordeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier. Voor het geven van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de gemeente Westerkwartier, via telefoonnummer 14 0594.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de gemeente Westerkwartier, locatie Hooiweg 9 Zuidhorn, bereikbaar via telefoonnummer 14 0594.

Naar boven