Besluit omgevingsvergunning Tweede Verkorting ong. (AEL00-N-1207) in Axel

 

Zaaknummer: W-AOV210509

 

Burgemeester en Wethouders hebben op 15 oktober 2021 een besluit genomen op de aanvraag W-AOV210509 voor het plaatsen van een omheining op de locatie Tweede Verkorting ong. (AEL00-N-1207) in Axel.

De vergunning is verleend.

 

Het besluit betreft de volgende onderdelen:

- bouw

 

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbende binnen zes weken na datum bekendmaking (15 oktober 2021) tegen het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten; naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een vergunning niet. Als inmiddelijke spoed dit vereist kunnen belanghebbenden ook een voorlopige voorziening vragen. Dat kan bij de voorzieninginenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voorwaarde is dat de aanvrager van een voorlopige voorziening een bezwaarschrift heeft ingediend. De voorzieningenrechter kan bijvoorbeeld een regeling treffen voor de periode dat het bezwaarscrift nog in behandeling is. De indiener van een verzoek om voorlopighe voorziening miet griffierechten betalen.

Nadere informatie is te verkrijgen bij het team Vergunningen en Handhaving. Voor het digitaal inzien van de plannen dient u telefonisch een afspraak te maken (tel. 14 0115).

 

Terneuzen, 20 oktober 2021

 

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

J.G. (Jan) Princen, gemeentesecretaris

 

H.J.A. (Erik) van Merrienboer, burgemeester

 

 

 

Naar boven