Vastgesteld bestemmingsplan “Heistraat Einighausen”

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 7 oktober 2021 het bestemmingsplan ‘Heistraat Einighausen” heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan ligt vanaf 21 oktober 2021 gedurende 6 weken (dus tot 3 december 2021) voor een ieder ter inzage in de stadswinkel locatie Geleen Markt 1 in Geleen. De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur. U kunt via nummer 14 046 een afspraak maken om het plan in te zien.

Het bestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl;

plan-id.: NL.IMRO.1883.BPHeistraat-VA01.

Inhoud van het bestemmingsplan:

Het bestemmingsplan biedt een kader voor het bouwen van maximaal 15 woningen op de voormalige schoollocatie aan de Heistraat-Pastoor Bastinstraat in Einighausen.

Beroepsmogelijkheden:

Een belanghebbende kan schriftelijk beroep indienen binnen de termijn van 6 weken (te rekenen vanaf 21 oktober 2021) bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u geen belanghebbende bent maar wel een zienswijze heeft ingediend, heeft u eveneens de mogelijkheid binnen voornoemde termijn beroep in te dienen.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Sittard-Geleen, 20 oktober 2021.

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven