Omgevingsvergunning met uitgebreide procedure

Het ontwerpbesluit voor het verlenen van onderstaande omgevingsvergunning heeft gedurende zes weken ter inzage gelegen. Gedurende deze termijn zijn geen zienswijzen ingebracht. Het college heeft de volgende omgevingsvergunning verleend:

  • 1.

    Herbouw van een groepsverblijf aan het Bramerduinenpad 17 in Nes. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 19 december 2020 en betreft de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Beroep

De verleende vergunning met bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis vanaf 21 oktober 2021. De vergunning is ook te vinden op de website. De bijbehorende stukken kunnen op verzoek worden toegestuurd. Tot en met uiterlijk 1 december kan door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt de vergunning met bijlagen ook vinden op www.ameland.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer (0519) 555 555.

 

Ballum. 20 oktober2021

College van burgemeester en wethouders,

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk, secretaris directeur

Naar boven