Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarden Wet geluidhinder Vredenseweg 12-01 in Eibergen

Burgemeester en wethouders van Berkelland zijn van plan om voor het volgende project vergunning te verlenen:

Eibergen, Vredenseweg 12-01, nieuwbouw bedrijfswoning, NL.IMRO.1859.OVBGB20200002-0010.

Burgemeester en wethouders van Berkelland hebben ook het voornemen om in verband met dit project hogere grenswaarden vast te stellen zoals bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder. De bedrijfswoning heeft namelijk een geluidsbelasting die hoger is dan de voorkeurswaarde. Bij geringe overschrijding kan de gemeente hiervoor hogere grenswaarden vaststellen.

Inzage

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden met bijlagen ligt ter inzage van 21 oktober tot en met 1 december 2021 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.gemeenteberkelland.nl onder ‘ruimtelijke plannen’.

Zienswijze

Binnen de genoemde termijn kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekswinkel, telefoon 0545-250 250.

Naar boven