Definitieve omgevingsvergunning “Fruit Tech Campus”

Met ingang van woensdag 20 oktober liggen overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.30 Wro voor zes weken de definitieve omgevingsvergunning “Fruit Tech Campus” ter inzage.

Toelichting op de planstukken.

Aan de Oudenhof te Geldermalsen wenst de Stichting Fruit Tech Campus een onderwijsgebouw, een kas, een praktijkloods en proefvelden te realiseren ten behoeve van fruitgerelateerd onderwijs. Omdat deze ontwikkeling niet past binnen het bestemmingsplan, dient er een procedure voor een omgevingsvergunning om buitenplans af te wijken (van het bestemmingsplan) te worden doorlopen.

Raadplegen planstukken.

Het planstukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het plan-identificatienummer: NL.IMRO.1960.GDMOudenhofOV-VSG1.

De planstukken kunt u op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis te Geldermalsen (bezoekadres: Van Dam van Isseltweg 4, 4191 KC Geldermalsen) via een afspraak met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt de ODR via telefoonnummer (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u aan de rechter vragen om een oordeel te geven over de beslissing. U gaat dan in beroep. Dat kan met een brief of via internet.

Wilt u in beroep gaan?

Wilt u in beroep gaan tegen onze beslissing? Stuur dan een brief naar de rechter.

In de brief schrijft u waarom u het niet eens bent met de beslissing van de Gemeente West Betuwe.

Stuur de brief binnen 6 weken naar de rechter. Deze 6 weken aanstaande woensdag 20 oktober. Stuurt u de brief niet op tijd? Dan behandelt de rechtbank Gelderland uw brief niet.

Zet in de brief in ieder geval het volgende:

  • Uw naam en adres;

  • De datum;

  • De beslissing waarmee u het niet eens bent;

  • Waarom u het niet met de beslissing eens bent;

  • Uw handtekening.

Stuur een kopie mee van de beslissing waar u het niet mee eens bent. Stuur de brief met de kopie naar:

Rechtbank Gelderland

Team Bestuursrecht

Postbus 9030

6800 EM Arnhem

Wilt u in beroep gaan via internet?

Wilt u liever via internet in beroep gaan? Ga dan naar bij rechtbank:

Vul daar het formulier in. Doe dit ook binnen 6 weken. Deze 6 weken beginnen op de dag dat wij de beslissing bekendmaakten.

Wilt u dat wij onze beslissing nog niet uitvoeren?

Normaal voeren wij onze beslissing gewoon uit terwijl u in beroep gaat. Wilt u dat niet? Bijvoorbeeld omdat onze beslissing nu al ernstige gevolgen heeft? Dan kunt u aan de rechter vragen om de beslissing voorlopig uit te stellen. Dat heet een voorlopige voorziening.

U doet dat zo:

  • Schrijf eerst de brief waarin u in beroep gaat. Maak hiervan een kopie. Gaat u via internet in beroep? Maak dan een print van het online formulier.

  • Schrijf daarna een brief waarin u vraagt om uitstel van de beslissing. U vraagt in deze brief dus om een voorlopige voorziening. Leg ook uit waarom u vindt dat wij de beslissing moeten uitstellen.

  • Stuur de brief waarin u vraagt om een voorlopige voorziening samen met de kopie of de print van het beroep naar:

Rechtbank Gelderland

Team Bestuursrecht

Postbus 9030

6800 EM Arnhem

Naar boven