Gemeente Cuijk - vastgesteld wijzigingsplan Bedrijvenpark Laarakker Zuid kavel Z04

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan ‘Bedrijvenpark Laarakker Zuid kavel Z04’ is vastgesteld op 5 oktober 2021. Het wijzigingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit kavel Z04 van Bedrijvenpark Laarakker Zuid. Gelegen in de meest zuidwestelijke hoek van het bedrijventerrein. Het plan heeft betrekking op vergroting van de kavel om een goede courante indeling van de kavel te realiseren.

Naar aanleiding van de zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan zijn de regels van het plan gewijzigd. Voor een volledig overzicht wordt verwezen naar het besluit tot vaststelling en de nota van zienswijzen.

Het wijzigingsplan, vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 20 oktober 2021 tot en met dinsdag 30 november 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.BP77917-VG01.

Tot en met 1 december 2021 kan tegen alle onderdelen van het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage door:

  • -

    degenen die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan naar voren hebben gebracht;

  • -

    een ieder tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan;

  • -

    belanghebbenden.

Degene die beroep instelt, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Cuijk, 19 oktober 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven