Toestemming voor het realiseren van een inrit, Hollemarestraat 1 in Zwartewaal (zaaknummer WABO-2021-0239 Esuite 16330-2021)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brielle heeft een omgevingsvergunning verleend. Gemeente Brielle geeft hiermee toestemming voor het realiseren van een inrit, Hollemarestraat 1 in Zwartewaal.

Dit besluit is verzonden op 13-10-2021 en verleend met de volgende activiteit :

1. Het maken van een inrit/uitweg.

Een omgevingsvergunning wordt bij het college aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het college u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

Hoe kunt u bezwaar maken tegen onze beslissing? U, of een andere belanghebbende, kunt een bezwaarschrift indienen. Dit moet binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit. U stuurt het bezwaarschrift naar:

Het college van burgemeester en wethouders

T.a.v. bezwarencommissie

Postbus 101, 3230 AC Brielle

In het bezwaarschrift moet in ieder geval staan:

 

  • 1.

    uw naam, adres en handtekening;

  • 2.

    uw telefoonnummer zodat contact met u opgenomen kan worden om samen met u te bespreken wat de beste aanpak van uw bezwaarschrift is; de datum waarop u bezwaar maakt;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

  • 4.

    de reden(en) van uw bezwaar.

U wordt verzocht tevens een kopie van dit besluit mee te zenden.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Het bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. U kunt daarom, als u bezwaar heeft gemaakt tegen de beschikking, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij:

Rechtbank Rotterdam Sector Bestuursrecht

Postbus 509513007 BM ROTTERDAM

Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van beroep en/of een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven