Toestemming voor het opgraven en herbegraven van paters op het kloosterkerkhof aan de Wilhelminastraat te Asten

De burgemeester van de gemeente Asten maakt bekend dat deze op grond van artikel 29 van de Wet op de lijkbezorging vergunning heeft verleend voor het laten opgraven en herbegraven van de 201 paters op het kloosterkerkhof aan de Wilhelminastraat te Asten. De herbegraving vindt plaats bij het parochiekerkhof aan de Kerkstraat te Asten, dan wel bij het parochiekerkhof van de Franciscusparochie in Someren-Eind.

Indien u de verleende vergunning wilt inzien, neem dan contact op met het KCC (Klant Contact Centrum) van de gemeente Asten via telefoonnummer (0493) 671 212.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na datum van verzending van de verleende vergunning een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de burgemeester, Postbus 290, 5720 AG Asten. De vergunning is verzonden op 8 oktober 2021. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kunt u eventueel om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ‘s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven