Terinzagelegging van een omgevingsvergunning Busremise aan Randweg 4 te Huizen

OMGEVINGSVERGUNNING BUSREMISE RANDWEG 4

Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ligt de omgevingsvergunning Busremise Randweg 4 ter inzage. U kunt de stukken behorend bij de vergunning met ingang van 15 oktober 2021 gedurende zes weken inzien.

Inhoud omgevingsvergunning:

De ontwikkeling bestaat uit een terrein voor het opladen, stallen, manoeuvreren en wassen van bussen. Daarnaast is er ruimte voor een kantoor met kantineruimte van totaal ca. 375 m² en het parkeren van privévoertuigen van het personeel.

Inkijken omgevingsvergunning:

In het gemeentehuis

De omgevingsvergunning ligt van 15 oktober 2021 tot en met 25 november 2021 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij de (centrale receptie). Kijkt u voor de openingstijden op www.huizen.nl.

Digitaal

De stukken die horen bij het project zijn in elektronische vorm te raadplegen via Bouwprojecten / Busremise Randweg 4.

De omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0406.OVREMISERANDWEG4-VG01

Beroep instellen?

De beroepstermijn loopt van 16 oktober 2021 tot en met 26 november 2021. Beroep kan worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning Busremise Randweg 4 treedt in werking op 27 november 2021. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500DA Utrecht.

BESLUIT namens gedeputeerde staten van de Provincie Noord- Holland Omgevingsdienst Noordzeekanaal (Omgevingsdienst NZKG)

  • -

    Randweg 4, het wijzigen van de vooschriften van de omgevingsvergunning van 3 juni 2002, kenmerk 2001-37348 en van de veranderingsvergunning van 22 december 2010, kenmerk 2010-50501, op grond van artikel 2.31, eerste lid, onder b, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) en op grond van artikel 5.10 tweede lid van het Besluit omgevingsrecht (BOR)

BEROEPSCLAUSULE:

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u als u belanghebbende bent bij het besluit binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij:

Rechtbank Noord-Holland

Sector bestuursrecht

Postbus 1621

2003 BR HAARLEM

Vermeld in uw beroepschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit en de reden(en) waarom u beroep instelt. Stuur indien mogelijk een kopie van dit besluit mee.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het behandelen van het verzoek en het beroep worden griffiekosten in rekening gebracht. Voor meer informatie over het instellen van beroep kunt u kosteloos de brochure ‘Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ bestellen via telefoonnummer 1400 (lokaal tarief) of downloaden van deze site: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brochures/2015/04/14/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid.

Huizen, 14 oktober 2021

Naar boven