Bekendmaking voorbereiding bestemmingsplan Princenbuurt

 

Het college van Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor de bouw van 15 woningen aan de Glipperweg en Patrijzenlaan een bestemmingsplan wordt voorbereid (overeenkomstig met het Besluit ruimtelijke ordening, artikel 1.3.1).

Er wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies uit te brengen over dit voornemen.

U kunt de nota ruimtelijke uitgangspunten tussen 14 oktober 2021 en 10 november 2021 bekijken

Dat kan via de gemeentelijke website https://www.heemstede.nl/over-de-gemeente/projecten/princenbuurt-voormalig-terrein-timmerfabriek (zie Besluiten en documenten). Wilt u het nieuwe plan en de informatie hierover liever op papier bekijken? Dan kunt u op maandag tot en met woensdag van 08:30 tot 17:00, op donderdag 08:30 tot 19:30 en op vrijdag van 08:30 tot 13:00 terecht op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 2100 AJ Heemstede.

U kunt voor 10 november 2021 uw reactie geven op de nota ruimtelijke uitgangspunten

Dat heet een zienswijze. U stuurt uw zienswijze per post naar: college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via gemeente@heemstede.nl Het college neemt uw reactie dan mee bij het besluit over het ontwerpbestemmingsplan.

Voorafgaand aan het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan wordt dit bekendgemaakt via het Gemeenteblad en de Heemsteder.

U kunt nog geen bezwaar maken of in beroep gaan tegen dit voornemen

Wanneer het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u uw zienswijze naar voren brengen. Het college neemt uw reactie dan mee bij een voorstel aan de gemeenteraad. Daarna neemt de gemeenteraad een besluit.

Wanneer de gemeenteraad een definitief besluit neemt, kunt u hiertegen in beroep gaan.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Emi Suijk van Afdeling Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer 023-548 57 53. Of stuur een mail naar: e.suijk@heemstede.nl

 

 

Naar boven