Omgevingsvergunning Busremise Randweg 4

Overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ligt de omgevingsvergunning Busremise Randweg 4 ter inzage. U kunt de stukken behorend bij de vergunning met ingang van 15 oktober 2021 gedurende zes weken inzien.

 

Inhoud omgevingsvergunning:

De ontwikkeling bestaat uit een terrein voor het opladen, stallen, manoeuvreren en wassen van bussen. Daarnaast is er ruimte voor een kantoor met kantineruimte van totaal ca. 375 m² en het parkeren van privévoertuigen van het personeel.

 

Inkijken omgevingsvergunning:

In het gemeentehuis

De omgevingsvergunning ligt van 15 oktober 2021 tot en met 25 november 2021 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij de (centrale receptie). Kijkt u voor de openingstijden op www.huizen.nl.

Digitaal

De stukken die horen bij het project zijn in elektronische vorm te raadplegen via Bouwprojecten / Busremise Randweg.

De omgevingsvergunning is tevens in elektronische vorm te raadplegen op de landelijke website https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0406.OVREMISERANDWEG4-VG01

 

Beroep instellen?

De beroepstermijn loopt van 16 oktober 2021 tot en met 26 november 2021. Beroep kan worden ingesteld door:

  • degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

De omgevingsvergunning Busremise Randweg 4 treedt in werking op 27 november 2021. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van de omgevingsvergunning. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het besluit wel op. De omgevingsvergunning treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500DA Utrecht.

Huizen

Naar boven