Toestemming voor het restaureren van "Les Beaux Champs" aan Lozerweg 118 te Weert

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de volgende beschikking is genomen.

  • Lozerweg 118, Weert, restaureren van "Les Beaux Champs", 7 oktober 2021.

Definitieve beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf genoemde datum gedurende zes weken ter inzage in het stadhuis. De termijn vangt aan op de eerste dag na de datum van deze publicatie. 

Als u belanghebbende bent kunt u tegen de beschikking een beroepschrift indienen. Ook een niet-belanghebbende die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend, kan beroep instellen bij de bestuursrechter. Beroep kan worden ingesteld gedurende zes weken vanaf de dag na de dag van ter inzage legging. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van deze rechtbank.

Via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een voorlopige voorziening te vragen. Daarvoor is wel een elektronische handtekening in de vorm van een DigiD vereist. De precieze voorwaarden kunt u nalezen op de website http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Stukken inzien

Wilt u stukken inzien? Maak dan een afspraak via tel. (0495) 57 50 00 of per e-mail vergunningen@weert.nl.

Naar boven