Toestemming voor het plaatsen van een dakkapel aan Oude Pyramide 11 te Wijk bij Duurstede

Verleende omgevingsvergunning

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Zaaknummer : 265721

Voor : plaatsen dakkapel

Locatie : Oude Pyramide 11, (3962 HK) Wijk bij Duurstede

Verzenddatum : 06-10-2021

Inzien en afspraak maken

Tegen ingediende aanvragen kunt u nog geen bezwaar maken, dat kan pas als de vergunning is verleend. U kunt over deze vergunningen uiteraard wel in contact komen met de gemeente. Hiervoor kunt u contact opnemen via 0343 595595 en vragen naar de vergunningverleners van team Leefomgeving. U kunt ook een email sturen aan info@wijkbijduurstede.nl of u kunt hiervoor een afspraak maken via www.wijkbijduurstede.nl. Hierbij kunt u zoeken op ‘Afspraak maken en direct online regelen’, waarna u kunt klikken op ‘Afspraak met team Bouwen’.

Als de omgevingsvergunning is verleend, dan kunt u de beschikking en de bijbehorende stukken vanaf de datum van verzending inzien. Via www.wijkbijduurstede.nl kunt u de vergunning inzien door te zoeken op ‘Bouwplannen en tekeningen inzien’, waarna u kunt klikken op ‘Direct online regelen: inzage bouwdossiers’. Het inzien van digitale bouwdossiers is gratis. Aan het inzien van niet gedigitaliseerde dossiers zijn kosten verbonden.

Als u de verleende vergunning wilt bespreken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken via www.wijkbijduurstede.nl. Hierbij kunt u zoeken op ‘Afspraak maken en direct online regelen’, waarna u kunt klikken op ‘Afspraak met team Bouwen’.

In sommige gevallen is er sprake van de uitgebreide voorbereidingsprocedure uit de Algemene wet bestuursrecht, in die gevallen kunt u een zienswijze indienen. Als dit het geval is, wordt daarvan apart melding gemaakt op deze plek.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van Team Mens & Middelen: Juridische Zaken, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Het maken van bezwaar schort de werking van het besluit niet op. Om opschorting te bereiken kunt u gelijktijdig met het indienen van het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) vragen bij de Voorzieningenrechter. De schorsing moet wel spoedeisend zijn.

Het verzoekschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Midden Nederland te Utrecht, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken of voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U dient er rekening mee te houden dat u bij de rechtbank griffierecht verschuldigd bent. Mocht u meer informatie willen over het indienen van bezwaar en/of beroep, dan kunt u de website www.rijksoverheid.nl raadplegen, waar u rechtsboven bij Zoeken intypt: ‘Bezwaar en beroep’. U komt dan bij de informatie over dit onderwerp terecht.

Kenmerk gemeente WbD: 2021-476

Naar boven