Vaststelling bestemmingsplan "Achterwillenseweg 31"

De gemeenteraad van Gouda heeft op 6 oktober 2021 het bestemmingsplan “Achterwillenseweg 31” met de identificatie NL.IMRO.0513.Achterwillensweg31-VA01 vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 2 woningen mogelijk op het perceel waar nu een tuincentrum staat. Op het perceel zullen twee vrijstaande woningen gerealiseerd gaan worden.

Het bestemmingsplan “Achterwillenseweg 31” en de daarbij horende stukken liggen van donderdag 14 oktober 2021 tot en met woensdag 24 november 2021 ter inzage:

- digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl;

- digitaal via de gemeentelijke website www.gouda.nl/terinzage;

- op papier tijdens openingsuren in het Huis van de Stad. Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda.

 

Let op: maak in verband met het coronavirus hiervoor een afspraak via tel. 14 0182.

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen

 

Tegen het besluit tot vaststelling voor het bestemmingsplan kan in deze periode beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor hen:

- die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

- die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijziging;

- die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij niet tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben kunnen maken.

Het vaststellingsbesluit treed in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Is op dat moment nog niet beslist over een eventueel verzoek om een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan over dat verzoek is beslist.

 

Gouda 13 oktober 2021

Naar boven