Kennisgeving ontvangst aanvraag APV/Bb Ontheffing Burgemeester Colijnstraat in Boskoop

Op 7 oktober 2021 heeft de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) namens de gemeente Alphen aan den Rijn een aanvraag voor een geluidsontheffing ontvangen t.b.v. de vervanging van de bestaande oeverbeschoeiing aan de westkant van de Gouwe, ter hoogte van de Burgemeester Colijnstraat, in Boskoop. De werkzaamheden zijn aangevraagd in de periode tussen 18 oktober 2021 en 31 juli 2022 van 07.00 uur tot 19.00uur.

De aanvraag is geregistreerd onder kenmerk 2021283603.

 

Procedure

Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de Omgevingsdienst Midden-Holland namens gemeente Alphen aan den Rijn een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Het besluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad.

U kunt nu geen bezwaar maken. Als de vergunning wordt verleend of geweigerd, publiceren wij een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en bezwaar maken.

 

Inlichtingen

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Team Geluid en Lucht van de ODMH, via info@odmh.nl of telefoonnummer 088-54 50 000.

Naar boven