Gemeente Oldambt, Facetbestemmingsplan ‘karakteristieke panden Winschoten centrum, bedrijventerrein Winschoten, Hamdijk Bad Nieuweschans

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het facetbestemmingsplan ‘karakteristieke panden Winschoten centrum, bedrijventerrein Winschoten, Hamdijk Bad Nieuweschans.’ is vastgesteld. Het betreft de aanwijzing van karakteristieke panden in de genoemde gebieden.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage, te weten vanaf 14 oktober 2021 tot en met 24 november 2021.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het ontwerp bestemmingsplan raadplegen door bij het tablad ID de plancode in te vullen. De plancode van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1895.24BP0001-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen. De stukken kunnen (op afspraak) worden ingezien in het gemeentehuis. Tevens kan een mondelinge toelichting worden gegeven.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage ligging schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. De zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten of via info@gemeente-oldambt.nl. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u opnemen met mevrouw Hut via het telefoonnummer (0597) 48 20 00.

 

Naar boven