Wet bodembescherming

 

 

Bekendmaking bodemsanering kruising Jochum Nieuwenhuisstrjitte – Molenstraat te GROU

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarden maken bekend dat zij op

30 september 2021 een melding hebben ontvangen van het voornemen om een verontreiniging op grond van het Besluit Uniforme Saneringen (BUS; art 39b Wet bodembescherming) te saneren ter plaatse van de kruising Jogchum Nieuwenhuisstrjitte – Molenstraat te GROU. Het betreffen de kadastrale percelen Grou, sectie A, nrs. 3517 en 7840. De verontreiniging behoort tot de categorie immobiel.

 

Burgemeester en wethouders geven FUMO de opdracht om de melding te beoordelen of deze in overeenstemming is met het Besluit en de Regeling uniforme saneringen.

Tenzij de gemeente niet instemt met de melding, mag er binnen vijf weken na de ontvangstdatum met de uitvoering van de sanering worden begonnen.

Tegen deze mededeling kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Wel kunt u het college van Burgemeester en wethouders er schriftelijk of mondeling op wijzen dat de melding niet voldoet aan de eisen van het BUS.

 

Reactie

Uw reactie dient zo spoedig mogelijk gezonden te worden aan het College van Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarden, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden. Voor inhoudelijke vragen kunt u bellen met de FUMO, telefoonnummer 0566-750300. Voor het inzien van het dossier kunt u terecht bij de heer J.M. van der Meulen, telefoon 14-058, medewerker gemeente Leeuwarden.

Naar boven