Besluit op aanvraag. Besluitdatum: 8 oktober 2021

De gemeente heeft op8 oktober 2021 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2021-015171 voor vlooienmarkt Sporthal de Salamander Dongen op locatie Belgielaan 2. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

het houden van een vlooienmarkt

InzageHet besluit en de bijbehorende stukken zijn opgenomen als bijlagen bij deze publicatie. Alle vergunningen kunt u vanaf heden inzien - na het maken van een afspraak via www.dongen.nl- bij de balie Bouwen en Milieu.

Procedure

Wanneer u vindt dat de activiteiten waarvoor een vergunning is afgegeven, in strijd zijn met uw belangen, dan kunt u hiertegen bezwaar maken op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Dongen via info@dongen.nl onder vermelding van het zaaknummer. Kunt u niet digitaal reageren, dan kunt u uw reactie ook per post toesturen aan de gemeente Dongen, Postbus 10153, 5100 GE Dongen. Uw bezwaarschrift moet zijn ingediend binnen zes weken na 8 oktober 2021, de dag waarop het besluit aan de aanvrager van de vergunning is verzonden. Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van een besluit niet op. Daarom kunt u, wanneer u direct in uw belang getroffen bent, tevens een afzonderlijk verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland - West Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Naar boven