Gemeente Harderwijk - Besluit wijziging bijlage 6 van het Privacyreglement BRP 2017

De directeur van het domein Samenleving,

 

Overwegende dat:

 

  • -

    het college op 12 september 2017 het Privacyreglement BRP 2017 heeft vastgesteld;

     

  • -

    het college in artikel 2 lid 2 van het Privacyreglement BRP 2017 de bevoegdheid nadere invulling te geven aan de (te leggen) verbanden met andere gemeentelijke registraties, (rechtstreekse) toegang tot de basisregistratie en verstrekkingen, zoals bedoeld in artikelen 6, 7, 8 heeft gemandateerd aan de directeur van het domein Samenleving en de teamleider van het Klant Contact Centrum.

B e s l u i t :

 

Bijlage bij artikel 6 Periodieke verstrekkingen te wijzigen en opnieuw vast te stellen.

 

De wijziging houdt in het verstrekken van gegevens aan het domein Samenleving ten behoeve van de Peutermonitor. De Peutermonitor wordt ingezet tegen het vroegtijdig signaleren van en daardoor kunnen volkomen van leerachterstanden. Daarnaast wordt met behulp van de Peutermonitor inzichtelijk of de verstrekte subsidies toereikend en juist zijn.

 

De gewijzigde bijlage is als bijlage bij dit besluit gevoegd.

Datum :01-01-2021

De heer P. de Moor

Directeur Domein Samenleving

Bijlage bij artikel 6 Periodieke verstrekkingen

 

Aan de onderstaande organen van de gemeente worden periodiek gegevens (middels mutatielijsten) verstrekt.

 

Bestuur en organisatie:

  • -

    maandelijks mutaties van personen die in de gemeente zijn komen wonen of zijn overleden en die in het lopende jaar 50, 55, 60, 65 etc. jaren gehuwd zullen zijn; Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: huwelijksgegevens; aantal jaar getrouwd: Naam- en adresgegevens beide partners, geboortdatum van beide partners

  • -

    Op verzoek een opgave van personen die in de gemeente zijn komen wonen of zijn overleden die 100 jaar en ouder zijn of worden.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naam- en adresgegevens, geboortedatum, geslacht en leeftijd.

Ruimte:

  • -

    wekelijks mutaties van personen die verhuizen van of naar een recreatiewoning ten behoeve van de administratie tegengaan permanente bewoning recreatiewoningen.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naams-, adresgegevens (oud en nieuw), geslacht, geboortdatum en datum verhuizing.

Samenleving:

  • -

    wekelijks een overzicht van personen die zich vestigen in de gemeente Harderwijk behoeve van het bijhouden van de signaleringslijst reisdocumenten.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt naamsgegevens, geboortdatum en een BSN worden verstrekt

  • -

    wekelijks een overzicht van personen die verhuizen van of naar de zogenoemde blauwe zone in verband met het inleveren dan wel intrekken van de ontheffing parkeren blauwe zone.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naam- en adresgegevens (oud en nieuw), geboortedatum, geslacht, datum verhuizing.

  • -

    wekelijks een overzicht van personen die verhuizen van of naar de ‘binnenstad’ in verband met het inleveren dan wel intrekken van parkeervergunningen.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naam- en adresgegevens (oud en nieuw), geboortedatum, geslacht, datum verhuizing.

  • -

    Wekelijks een overzicht van personen waarvan het huwelijk is ontbonden in een andere gemeente, in verband met het attenderen op mogelijk te wijzigen naamgebruik.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naamsgegevens, geboortedatum, geslacht en naamgebruik

  • -

    Wekelijks een overzicht van personen die geboren zijn in een andere gemeente, met als doe\l het toezenden van een PL, een brief met toegekende BSN en informatie over de BRP.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naamsgegevens, geboortedatum, en – plaats, adresgegevens en datum inschrijving

  • -

    Per kwartaal een overzicht van personen woonachtig in Harderwijk die een leeftijd bereiken van 2,5 tot 4 jaar ten behoeve van de zogenoemde “Peutermonitor”.

  • -

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt naamsgegevens, adresgegevens, geboortedatum en BSN

Stadsbedrijf

  • -

    wekelijks een overzicht van personen die verhuizen naar een adres wat is aangewezen als ligplaats voor woonboten, ter voorkomen van bewoning op een schip op een ligplaats.

    Hierbij worden de volgende gegevens verstrekt: naams en adresgegevens, geboortdatum, geslacht, naamgebruik en datum verhuizing.

Datum :01-01-2021

 

De heer P. de Moor

Directeur Domein Samenleving

 

Naar boven