Aanvraag standplaatsvergunning, Beink, op het pleintje ter hoogte van het Kruidvat en Bakker Bart te Deventer (294944-2021)

De burgemeester en wethouders van Deventer hebben op grond van artikel 2.1.2 sub e van de Verordening fysieke leefomgeving een aanvraag van GGD IJsselland ontvangen voor een standplaatsvergunning op 14 oktober 2021 plaatsvindend op Beink, op het pleintje ter hoogte van het Kruidvat en Bakker Bart te Deventer.

De aanvraag ligt van 11 oktober 2021 t/m 25 oktober 2021 ter inzage. Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van Publiekscontacten. Raadpleeg hiervoor www.deventer.nl/contact.

Eén ieder kan gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze op de aanvraag geven. Uw schriftelijke zienswijze onder vermelding van het zaaknummer kunt u sturen naar de burgemeester en wethouders van Deventer, t.a.v. afdeling Ondernemen en Vergunningen, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ondernemen en Vergunningen op telefoonnummer 140570.

Naar boven