Ontwerp-bestemmingsplan Herinrichting Uitkijkpunt Huls te Simpelveld

Burgemeester en wethouders van Simpelveld maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 13 oktober 2021 gedurende 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Herinrichting Uitkijkpunt Huls” voor een ieder ter inzage ligt. Het bestemmingsplan kan worden ingezien in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Simpelveld en is tevens te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan heeft de volgende identificatiecode: NL.IMRO.0965.BPuitkijkpunthuls-ON01.

Toelichting

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herinrichting van een deel van het Hulsveld en het realiseren van een uitkijkpunt. Verder wordt voorzien in een (dag)horecagelegenheid met terras. Tevens zullen de huidige parkeervoorzieningen (langsparkeren) uitgebreid worden. Het in zuidelijke richting aflopende terrein wordt heringericht als park met wandelpad(en) en enkele zit-eilanden, en is openbaar toegankelijk.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een schriftelijke of mondelinge zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 21000, 6369 ZG Simpelveld

Naar boven