Kennisgeving ontwerpbesluit omgevingsvergunning Milieu Gemeente depot Meerdreef 88, Wijchen

 

Het onderstaande ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning is door het college burgemeester en wethouders van Wijchen op genoemde datum ontvangen:

 

Gemeente depot Meerdreef 88 , 6602HN Wijchen , ontwerpvergunning voor h et maken van bokashi, op 6 oktober 2021.

Met ingang van 14 oktober 2021 wordt de aanvraag gedurende 6 weken ter inzage gelegd.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan (024) 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer W.Z21.107121.01 of een email naar wabo@odrn.nl.

 

Zienswijze

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Ingediende zienswijzen worden met het uiteindelijke besluit en de bijbehorende stukken ter inzage gelegd.

Schriftelijke zienswijze kunnen worden gericht aan de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, of aan wabo@odrn.nl, onder vermelding van het OLO-nummer en/of het zaaknummer. Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 7700.

Beroep tegen het uiteindelijke besluit kan alleen worden ingediend, als er een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbend is bij het uiteindelijke besluit.

 

Naar boven