Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) - Uitgebreide voorbereidingsprocedure

 

 

Bunnik

Verklaring van geen bedenkingen en omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het project het realiseren van een zonneweide op de percelen WHV00E 85G0000, WHV00E 87G0000 en WHV00E 536G0000 te Werkhoven.

 

Burgemeester en wethouders van gemeente Bunnik maken bekend dat zij in het kader van de Wabo een omgevingsvergunning (=ov) hebben verleend voor:

Voor : het realiseren van Zonneweide Werkhoven bestaande uit

Zaaknummer

Omschrijving

Toelichting

 

OU 913890

Activiteit bouw

het realiseren van Zonneweide Werkhoven

OU 913890

Activiteit ruimtelijke ordening

het realiseren van Zonneweide Werkhoven

OU 913890

Activiteit uitvoeren werk

het realiseren van Zonneweide Werkhoven

 

 

Locatie

:

percelen tussen Achterdijk en Werkhovenseweg ten noorden van Oostromsdijkje 3 te Werkhoven

Type

:

integraal

Verzenddatum

:

4 oktober 2021

Stukken liggen ter inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 oktober 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt een verzoek indienen bij de gemeente Bunnik om de stukken digitaal te raadplegen.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking niet gewijzigd.

Beroep instellen

Van donderdag 14 oktober 2021 tot en met donderdag 25 november 2021 kan beroep worden ingediend tegen de omgevingsvergunning en/of de VVGB bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Inwerkingtreding van het besluit

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.raadvanstate.nl.

Crisis- en herstelwet

Op het besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden u aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de beroepstermijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

Naar boven