Ontwerpbestemmingsplan Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten’ (NL.IMRO.0335.BPCattenbrd34-ON01) ter inzage leggen. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een verandering van het bouwvlak, waardoor een nieuwe mestsilo achter de stal kan worden geplaatst. De totale omvang van het bouwvlak blijft gelijk. Een deel van de bestemmingen ‘Agrarisch met waarden’ en ‘Natuur’ wordt hierbij omgezet naar ‘Agrarisch’. De bestemming ‘Natuur’ (ten behoeve van een ringslootbosje) wordt in noordoostelijke richting verplaatst.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten’ ligt van woensdag 13 oktober 2021 tot en met dinsdag 23 november 2021 voor een ieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Daarnaast is het plan digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort, onder vermelding van ‘Zienswijze obp Cattenbroekerdijk 34 te Linschoten, zaaknummer 958265’. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact met opnemen met de heer F. Plate via het algemene nummer (0348) 476400 of via RO@Montfoort.nl

Naar boven