Voorbereidingsbesluit Onzelfstandige Bewoning 2021 (NL.IMRO.0153.VB00024)

 

De Raad heeft -met toepassing van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening- in zijn vergadering van 27 september 2021 verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het toestaan van onzelfstandige bewoning (kamerverhuur) binnen de gemeente Enschede: het voorbereidingsbesluit ‘Onzelfstandige Bewoning 2021’.

Met het voorbereidingsbesluit ‘Onzelfstandige Bewoning 2021’ wordt beoogd ongewenste ontwikkelingen tegen te gaan en gewenste ontwikkelingen mogelijk te maken. In het voorbereidingsbesluit zijn hiervoor regels opgenomen. Er wordt in het voorbereidingsbesluit verwezen naar de beleidsregel ‘Onzelfstandige Bewoning Enschede 2021’ (zie andere publicatietekst).

Met het voorbereidingsbesluit wordt vooruitgelopen op het door de gemeenteraad vast te stellen bestemmingsplan voor onzelfstandige bewoning.

Dit voorbereidingsbesluit treedt in werking op 8 oktober 2021.

Inzien voorbereidingsbesluit:

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van de datum van inwerkingtreding voor een ieder ter inzage.

Voorbereidingsbesluit digitaal inzien:

Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.VB00024-0003

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0153/NL.IMRO.0153.VB00024-0003/

Dit kan op de volgende manieren: door te klikken op de link of deze link te kopiëren in uw browser. Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam.

Papieren versie voorbereidingsbesluit inzien:

Wilt u liever de papieren versie van het voorbereidingsbesluit inzien? Dan verzoeken wij u een mail met de naam van het plan te sturen naar vergunning@enschede.nl. U ontvangt dan van ons een pdf versie van het voorbereidingsbesluit.

Heeft u vragen of wilt u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over het vastgestelde voorbereidingsbesluit of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een email sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van het voorbereidingsbesluit, uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Tegen het voorbereidingsbesluit ‘Onzelfstandige Bewoning 2021’ staat geen mogelijkheid tot bezwaar of beroep open.

Naar boven