Kennisgeving tervisielegging voorgenomen aanvulling structuurvisie Stedelijk Gebied Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen heeft 8 december 2020 ingestemd met de ter visie legging van de voorgenomen aanvulling op de structuurvisie Stedelijk Gebied Gilze en Rijen. De aanvulling verwerkt de Gebiedsvisie Stationsomgeving Rijen in de Structuurvisie. Deze gebiedsvisie is in juni 2020 door de raad vastgesteld.

Structuurvisie met voorgenomen aanvulling ligt ter inzage

De Structuurvisie met aanvulling ligt 6 weken ter inzage: van 2 februari tot en met 15 maart 2021. Iedereen krijgt de gelegenheid om binnen deze termijn een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen tegen de voorgenomen aanvulling van de structuurvisie. 

Uw zienswijze moet binnen de termijn van ter inzagelegging zijn ontvan­gen. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van de gemeente Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen, onder vermelding van ‘zienswijze voorgenomen aanvulling structuurvisie SGGR’.

Om een mondelinge inspraakreactie in te dienen kunt u een afspraak maken met Mi­randa Pals. U kunt met haar een afspraak maken via MirandaPals@abg.nl.

In verband met coronamaatregelen liggen stukken op dit moment alleen digitaal ter inzage. U kunt de structuurvisie met aanvulling digitaal raadplegen en downloaden via www.gilzerijen.nl/spoor

 

 

Naar boven