Bekendmaking besluit toepassing coördinatieregeling project ‘Zevenhont Zuid’ te Genemuiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat de gemeenteraad op 16 september 2021 heeft besloten toepassing te geven aan de coördinatiebepaling van artikel 3:30 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voor het project “Zevenhont Zuid” te Genemuiden.

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij deze ontwikkeling (de realisatie van een tapijtfabriek) gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren en gelijktijdig bekend te maken.

Het doorlopen van deze procedure heeft tot gevolg dat de procedures overzichtelijker worden doorlopen. Daarnaast vindt door toepassing van de coördinatieregeling bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden.

Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie tussen de vaststelling van het bestemmingsplan, het verlenen van de omgevingsvergunning en het verlenen van de Wnb vergunning.

De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan blijft in handen van de gemeenteraad. De bevoegdheid ten aanzien van de Wnb vergunning blijft in handen van de provincie Overijssel.

 

Het coördinatiebesluit kan worden ingezien bij de digitale stukken behorende bij de raadsvergadering van 16 september 2021 via de website www.zwartewaterland.nl.

Mocht u de papieren versie willen inzien dan kunt u een afspraak maken via 15 038, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen. Dit coördinatiebesluit treedt de dag na de bekendmaking ervan in werking.

 

Naar boven