Ontwerp omgevingsvergunning drijvend zonnepark Molenkampen

De gemeente Buren heeft een ontwerp omgevingsvergunning gemaakt voor de aanleg van het drijvend zonnepark Molenkampen aan de Beusichemse Broeksteeg te Zoelmond.

De ontwerpvergunning met daarbij de ontwerp verklaring van geen bedenkingen is voor iedereen te bekijken

Wat maakt deze ontwerp omgevingsvergunning mogelijk?

De omgevingsvergunning maakt de aanleg van het drijvend zonnepark Molenkampen mogelijk inclusief de bouw van een inkoopstation. Het zonnepark heeft een oppervlakte van 8 hectare. De zonnepanelen krijgen een hoogte van 93 cm boven de waterspiegel.

Hoe kunt u de ontwerp omgevingsvergunning bekijken?

De ontwerp omgevingsvergunning is vanaf 30 september 2021 te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Wanneer u deze website bezoekt en dan op de knop ‘Plannen zoeken’ klikt, dan kunt u op adres Beusichemse Broeksteeg te Beusichem zoeken. Het zonnepark ligt direct ten zuiden van de Beusichemse Broeksteeg.

U kunt ook de volgende link gebruiken:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0214.ZMOBeusBroeksteeg-OPB1

Hoe kunt u reageren op het plan?

U kunt vanaf donderdag 30 september tot en met woensdag 10 november 2021 uw mening geven over de ontwerp omgevingsvergunning (zienswijze). Dit kan schriftelijk via gemeente@buren.nl of mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker ruimtelijke ontwikkeling van het Domein Ruimte (tel:140344).

 

Maurik, 29 september 2021

Gemeente Buren

Naar boven