Regeling tot wijziging Subsidieregeling Haagse kunst- en cultuurprojecten Den Haag 2021

 

Besluit van het college tot vaststelling van de Regeling tot wijziging van de Subsidieregeling Haagse kunst- en cultuurprojecten Den Haag 2021

Toelichting

In artikel 2.2. eerste lid sub c. en tweede lid sub e. staan tijdvakken omschreven voor het indienen van aanvragen. Deze omschrijving kan leiden tot interpretatieverschillen. Daarom wordt in deze regeling deze omschrijving aangepast zodat duidelijk is dat aanvragen moeten worden ingediend in een tijdvak dat valt in het jaar voorafgaand aan het jaar waarop de aanvraag betrekking heeft.

In artikel 3.1. is ten onrechte niet opgenomen dat het college de subsidie weigert als een project is gestart voordat de subsidie is toegekend. Deze weigeringsgrond wordt alsnog toegevoegd aan artikel 3.1.

 

Besluitvorming

 

Het college van burgemeester en wethouders van Den Haag,

 

gelet op artikel 5 van de Algemene Subsidieverordening Den Haag 2020

 

besluit vast te stellen de Regeling tot wijziging van de Subsidieregeling Haagse kunst- en cultuurprojecten Den Haag 2021:

 

Artikel I

De Subsidieregeling Haagse kunst- en cultuurprojecten Den Haag 2021 wordt als volgt gewijzigd:

  • A

    In artikel 2.2., in het eerste lid onder sub c en in het tweede lid onder sub e wordt “volgend op” vervangen door: “voorafgaand aan”.

 

  • B.

    Aan artikel 3:1 wordt na onderdeel i het volgende onderdeel toegevoegd: “j. de activiteit is aangevangen voordat de subsidie is toegekend”.

 

Artikel II

Deze regeling treedt in werking op de dag na publicatie en werkt terug tot 1 september 2021.

 

Den Haag, 28 september 2021

Het college van burgemeester en wethouders,

 

de secretaris,

Ilma Merx

 

de burgemeester,

Jan van Zanen

 

Naar boven