Kennisgeving besluit op aanvraag voor het intrekken van de omgevingsvergunning met beperkte milieutoets op locatie Nieuwmoerseweg 21 in Achtmaal

De gemeente Zundert heeft op 22 september 2021 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z21-003666 voor het op verzoek intrekken van de omgevingsvergunning met beperkte milieutoets (vanwege extern salderen onder de Wet natuurbescherming) op locatie Nieuwmoerseweg 21 in Achtmaal. De vergunning is ingetrokken. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Milieu (omgevingsvergunning beperkte milieutoets)

Inzage

Heeft u vragen of wenst u het besluit in te zien, dan kunt u mailen naar gemeente@zundert.nl o.v.v. publicatie besluit intrekking omgevingsvergunning Z21-003666 of u kunt telefonisch contact opnemen via 076-5995600. De stukken liggen vanaf 30 oktober 2021 gedurende zes weken ter inzage op het Raadhuis, Markt 1 in Zundert.

Procedure

Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit beroep instellen door een brief te sturen naar: Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda of digitaal via www.rechtspraak.nl. De termijn voor het indienen van een beroepschrift start één dag na ter inzagelegging van de omgevingsvergunning en bedraagt 6 weken. Aan het indienen van een beroepschrift zijn kosten verbonden.

Zolang nog geen beslissing is genomen op het beroep blijft het besluit bijna altijd geldig. Wilt u dit niet en is er spoed? Dan kunt u aan de rechter vragen om voorlopig te oordelen over het besluit. Dit heet een voorlopige voorziening. Zie voor meer informatie: www.rechtspraak.nl. Aan een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven