Bekendmaking verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure en hogere waardenbesluit Wet geluidhinder, West 49a Avenhorn

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een woongemeenschap op het perceel West 49a Avenhorn. Tevens is voor het genoemde plan een hogere waarde op grond van de Wet geluidhinder vastgesteld voor de te realiseren woning met nummer 10 (maximale toelaatbare geluidsbelasting 50 dB) vanwege het wegverkeerslawaai van de weg (West Avenhorn).

Raadplegen verleende omgevingsvergunning

De verleende omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken zijn te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de IMRO codering NL.IMRO.1598.OMGVWest49a-va01 en ligt gedurende de beroepstermijn (zie onderstaand) ook ter inzage bij de afdeling Wonen en Ondernemen in het gemeentehuis. Wilt u de verleende omgevingsvergunning inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met dhr. M. Burger van de afdeling Wonen & Ondernemen (0229-548 400) voor het maken van een afspraak, dit in verband met de geldende Corona-maatregelen.

Beroep

De beroepstermijn start op 29 september 2021 gedurende zes weken. Gedurende deze beroepstermijn kan een belanghebbende beroep aantekenen bij de rechtbank Haarlem wanneer deze in een voorfase zienswijzen heeft ingediend of wanneer deze niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend. Richt uw beroepschrift aan: rechtbank Noord-Holland locatie Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. Een beroepschrift moet zijn ondertekend en voorzien van naam en adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de reden van beroep. U kunt met DigiD ook beroep instellen bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Bij het beroepsschrift moet zo mogelijk ook een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft worden overlegd. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een vergunning niet. Als sprake is van een spoedeisend belang kan voorlopige voorziening worden aangevraagd. Zie verder ‘Bezwaar maken bij reguliere procedure’.

 

Naar boven