Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Dorpsstraat 77 Melick’ ongewijzigd is vastgesteld.

 

Inzage en raadplegen 

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met de bijbehorende stukken vanaf 24 september 2021 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.WPMLK2021DORPSST77-VG01

Aangepaste procedure

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken:

U stuurt een mail naar info@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen ter inzage. Deze worden dan per mail aan u toegezonden.

Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen?

Dan kunt u telefonisch een afspraak maken om het plan bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien. U kunt contact opnemen met Anouk Driessen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

Het plan 

Het wijzigingsplan ‘Dorpsstraat 77 Melick’ voorziet in het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’, op de locatie Dorpsstraat 77 Melick, kadastraal bekend als gemeente Melick en Herkenbosch, sectie E, nummer 4521.

Beroep instellen 

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er vanaf 24 september 2021 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk Driessen van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Naar boven