Bestemmingsplan Herontwikkeling dorpskern, Nieuw Roden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 september 2021 het bestemmingsplan Herontwikkeling dorpskern, Nieuw Roden gewijzigd heeft vastgesteld. Het betreffende bestemmingsplan voorziet in het toevoegen van in totaal 22 grondgebonden woningen in het centrum van de dorpskern Nieuw Roden. Ook maakt een nieuwe woonstraat door het plangebied deel uit van de planvorming.

 

Inzage

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt samen met het eerdergenoemde bestemmingsplan en bijbehorende stukken met ingang van 23 september 2021 tot en met 3 november 2021 ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1699.2021BP087-vg01) en de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl. De publicatie is te vinden op www.officiëlebekendmakingen.nl, het Roder Journaal en de Krant.

 

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Dit beroep kan worden ingesteld door:

1. een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan;

2. een belanghebbende die weliswaar geen zienswijze naar voren heeft gebracht, maar kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat was tijdig met een zienswijze in te dienen.

Inwerkingtreding.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Het instellen van beroep schorst de werking van dit besluit niet. Hiervoor kan tijdens de beroepstermijn, gelijktijdig met het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. De inwerkingtreding wordt dan in ieder geval uitgesteld tot er een beslissing op het verzoek is genomen. Voor het instellen van beroep en voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven