Gemeente Rhenen - Omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure (bouwen, werk/werkzaamheden uitvoeren, Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, aanleggen/veranderen van een uitweg, kappen) bouwen van appartementencomplex, Lijsterberg (ongenummerd)

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maakt bekend dat het op 7 september 2021 de volgende omgevingsvergunning heeft verleend:

Bouwen, werk/werkzaamheden uitvoeren, Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, Aanleggen/veranderen van een uitweg, Kappen

• Het bouwen van een appartementencomplex, Lijsterberg ongenummerd (RHNN01 G 4851), Rhenen. Aanvraagnummer 5671273.

Ter inzage

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 22 september 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt via vergunningen@rhenen.nl vragen om de stukken behorende bij de omgevingsvergunning per e-mail toegestuurd te krijgen. Voor het inzien van de stukken op een computer in het Huis van de Gemeente kunt u telefonisch een afspraak maken via 0317 – 681 681.

Beroep

Tegen de beschikking kan vanaf de dag nadat de verleende vergunning ter inzage is gelegd gedurende zes weken beroep worden ingesteld door:

Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. Bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. Voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht

Naar boven