Gemeente Westvoorne - vastgesteld delegatieplan Omgevingsplan Buitengebied Westvoorne, Veegplan 2 - Aelbrechtsweg 7, Oostvoorne

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat op 7 september 2021 ongewijzigd is vastgesteld het delegatieplan Omgevingsplan Buitengebied Westvoorne, Veegplan2: Aelbrechtsweg 7 Oostvoorne. De stukken liggen met ingang van 23 september 2021 voor een periode van zes weken ter inzage.

U kunt het plan inzien via de website http://westvoorne.crotec-omgevingsplan. U kunt de stukken op papier inzien bij het Servicepunt in het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 in Rockanje. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0614.OPWestvoorneHerz02-0100.

Inhoud bestemmingsplan

Met het delegatieplan wordt de agrarische bedrijfswoning op het perceel Aelbrechtsweg 7 Oostvoorne voorzien van de aanduiding “wonen in een plattelandswoning”. Hiermee mag de woning ook worden bewoond door personen zonder binding met het ter plaatse gevestigde agrarisch bedrijf. De mogelijkheid voor het oprichten van een agrarische bedrijfswoning komt hiermee te vervallen.

Instellen beroep

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht kan met ingang van de dag na deze bekendmaking gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het collegebesluit tot vaststelling van het definitieve delegatieplan. Een beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. U kunt uw beroep ook digitaal indienen via de website https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden (griffierecht).

Inwerkingtreding en verzoek voorlopige voorziening

Het delegatieplan treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij naast een beroep bij de Afdeling ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak (op het bovengenoemde adres). Wanneer om een voorlopige voorziening is verzocht, treedt het bestemmingsplan of het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

 

Rockanje, 22 september 2021

Burgemeester en wethouders van Westvoorne

de secretaris, P.A. van der Wurff

de burgemeester, P.E. de Jong

Naar boven