Aanwijzingsbesluit invorderingsambtenaar / belastingdeurwaarder

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente De Wolden;

 

gelezen het ambtelijk voorstel;

 

gelet op artikel 1, tweede lid, van de Ambtenarenwet 2017, artikel 2, aanhef en onder b en c, van het Uitvoeringsbesluit Ambtenarenwet 2017 en artikel 231 Gemeentewet;

 

overwegende dat de gemeente De Wolden met de besloten vennootschap Mandaat B.V., handelend onder de naam Cannock Chase Public, statutair gevestigd te Druten (hierna: ‘Cannock Chase Public’), een overeenkomst heeft gesloten in verband met het uitvoeren van invorderingswerkzaamheden gemeentelijke belastingen;

 

Besluit:

  • 1.

    De invorderingsmedewerkers en deurwaarders in dienst van Cannock Chase Public aan te wijzen als invorderingsambtenaar respectievelijk belastingdeurwaarder als bedoeld in artikel 2, aanhef en onder b respectievelijk c, van het Uitvoeringsbesluit Ambtenarenwet 2017.

  • 2.

    Dat de onder 1 bedoelde aanwijzing van een invorderingsmedewerker of deurwaarder eindigt van rechtswege met ingang van de datum dat de arbeidsovereenkomst tussen Cannock Chase Public en de bewuste invorderingsmedewerker of deurwaarder eindigt.

  • 3.

    Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking van dit besluit. Het aanwijzingsbesluit van 9 januari 2019 wordt op dat moment ingetrokken.

 

Aldus vastgesteld in de collegevergadering van 17 augustus 2021.

De secretaris, De burgemeester,

V. GOSSELINK-VAN DIJK J. VLIETSTRA

 

Niet eens met het besluit

Bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van De Wolden. Dat doet u binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit per bezwaarformulier op de gemeentelijke website, per e-mail of schriftelijk.

In het bezwaarschrift vermeldt u:

 

  • 1.

    uw naam, adres en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent

  • 2.

    de datum van uw bezwaarschrift

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt

  • 4.

    de datum en het kenmerk van de brief waarin het besluit staat

  • 5.

    waarom u het niet met het besluit eens bent

  • 6.

    uw handtekening

Voorlopige voorziening

Diende u een bezwaarschrift in? En vindt u dat uw belangen zo dringend zijn, dat u het besluit daarop niet kunt afwachten? Dan kunt u bij de rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht of schriftelijk aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Zorgt u ervoor dat u een kopie van uw bezwaarschrift meestuurt. Houdt u er rekening mee dat u griffiekosten betaalt als u een verzoek om een voorlopige voorziening indient.

 

Naar boven